Apr 19, 2015

Vetëm Sulejman Rexhepi merrë akreditimin e FSHI në restorant

Ajo që përcollën mediat lidhur me akreditimin e Fakultetit të Shkencave Islame në Shkup është se dokumenti zyrtar nga përfaqësues të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës iu dorëzua kreut të BFI, Sulejman Rexhepi. Edhe pse standardet akademike flasin se dokumentet relevante nënshkruhen dhe pranohen në seli apo institucione, për fat të keq një gjë të tillë nuk e pamë me BFI-në, meqë kreu i saj Sulejman Rexhepi kurorëzimet e sukseseve të institucionit fetar i bënë në restorante. Të gjitha institucionet dhe drejtuesit e tyre ecin me ritmin e standardeve të zhvillimit institucional, disa akoma kulturën institucionale e zhvillojnë në restorane. 

No comments:

Post a Comment