Apr 27, 2015

Sulejman Rexhepi sulmon fizikisht myftiun e Shkupit Ibrahim Shabani

Në një ceremoni të mbajtur për gara në lexim të Kuranit, gjatë fjalimit të tij, Sulejman Rexhepi ka sulmuar dhe ka ofenduar myftiun e Shkupit Ibrahim Shabani. Pas Ceremonisë, burime zyrtare të “Lajm” kanë konfirmuar se Sulejman Rexhepi ka ofenduar vullgarisht dhe ka sulmuar fizikisht myftiun e Shkupit Ibrahim Shabani, duke e goditur me grusht dy herë. Ky skenar ka zgjatur derisa Sekretari i Përgjithshëm i BFI-së Afrim Tahiri është gjetur mes dy emrave të Bashkësisë Islame, i cili më pas ka qetësuar situatën.

No comments:

Post a Comment