Apr 13, 2015

Sulejman Rexhepi për vizitë te kreu i LSDM-së në Bihaçka

Opozita Maqedonase e udhëhequr nga LSDM që në fillim kur paralajmëroi shpalosjen e “bombave” që kanë të bëjnë kryekput me veprimet e Qeverisë të udhëhequr nga VMRO-DPMNE, kishte njoftuar se në mesin e të përgjuarëve janë edhe bashkësitë fetare. Kreu i LSDM, Zoran Zaev deri më tani nuk ka shpalosur asnjë “bomb” lidhur me institucionet fetare, i cili sigurisht që pret momentin dhe sipas tyre është në pyetje vetëm koha dhe asgjë tjetër. Sipas deklaratave të dhëna deri më tani ai pret momentin që t’i shpalos meqë kishte filluar me përgjimet që Nikolla Gruevski ka bërë ndaj bashkëpunëtorëve të tij, më pastaj shpalosi “bomba” mbi gjyqësorin, falsifikim e zgjedhjeve dhe vjedhjen e votave në zgjedhje, keqpërdorimin e buxhetit të shtetit, keqpërdorimin e investimeve të huaja, rastet e Hagës etj. Tani e tutje pritet shpalosja e “bombave” rreth rastit Monstra, Harun Aliut, Bashkësive fetare etj. 

Ditë më parë nga portali “Naroden glas”(shih linkun:  http://narodenglas.com/ekskluzivno-vistinska-opsada-se-vrsi/) mësuam çuditërisht se ka hoxhallarë që kanë kërkuar takim tek Zaev në selinë e LSDM në Bihaçka! A thua kush është ai apo kush janë ata dhe për çfarë arsye kërkojnë të takojnë kreun dhe selin e kësaj partie politike?  Vitet e fundit BFI gjegjësisht kreu i saj, Sulejman Rexhepi është akuzuar për shumë skandale mes tjerash lidhur me pasaportat falco lidhur me haxhin, akuzua të shumtë për korrupcion,  shitjen e vendit të Burmali xhamisë, pazaret e ndryshme me shtetin rreth shitjes së vakufit, rasti rreth truallit në kala lidhur me “selinë” e BFI, etj. Kush mund të jetë ai i pashpalosur meqë dihet qartë se kreu i BFI, Sulejman Rexhepi që në fillim ishte në përkrahje të Zaevit për publikimin e të gjitha materialeve bile të argumentuara edhe me fjalë nga libri i shenjtë, Kurani. Pas gjithë atyre deklaratave, kolumnave dhe intervistave, qëndrimi i kreut të BFI, Sulejman Rexhepi është i qart në përkrahje të kreut të LSDM, Zoran Zaev. Gjithë këtë Sulejman Rexhepi e bënë me preteks se në rast se vjen LSDM në krye të Shtetit të ketë mundësi t’i shpëton lustrimit, daljes para gjukatës për kriminalitetin e bërë, korrupcionin dhe veprat tjera të rënda si falco pasaporta për shkuarje në Haxh, mashtrimi i njerëzve që vijn nga turqi për viza haxhillëku, rasti “ Halil Jashari dhe paratë e vjedhura”, etj. Deshëm apo jo, Zaev do të shpalos materialet lidhur me institucionet fetare, me publikimin e tyre do të shpalosen fytyrat e hoxhallarëve që kanë vizituar selinë e LSDM-së. Komunistët akoma i kemi gjallë, ata kanë strategji cioniste në politikë, megjithatë duhet të kenë të qartë se asnjëherë nuk fshihen nga memoria e popullit tonë kur LSDM njihet si xhelat i shqiptarëve dhe muslimanëve.

marrur nga: http://fokusinews.blogspot.com/2015/04/sulejman-rexhepi-per-vizite-te-kreu-i.html 

No comments:

Post a Comment