Apr 4, 2015

LSDM publikon bomba e 17-të

Në sheshin "Metodija Andonov Çento" sot LSDM-ja përmes audio incizimeve prezantoi pesë sete me gjithsej 15 bisedime ku, siç tha kryetari i organizatës komunale Sasho Veleski janë kryetari i komunës së Prilepit Marjan Veleski, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski, ministrja e Punëve të Brendshme Gordana Jankullovska, i Financave Zoran Stavreski, ndërsa përmendet edhe pronari i ndërmarrjes "Pelisterka".
Ata flasin për një anketë, rezultatet e së cilës tregojnë se në Prilep ka rënë rejtingu i VMRO-DPMNE-së. 
Në këto biseda, Marjan Risteski, Mile Janakieski dhe Zoran Stavrevski flasin për mënyrat si të dënohen anëtarët socialdemokratë dhe t’u hakmerren të gjithë atyre që kanë punuar kundër interesave të VMRO-së në Prilep.  
Janakieski në bisedën e radhës flet për gjobën prej 11 mijë eurosh që i është vënë kompanisë së ish-kandidatit të LSDM-së për Komunën e Prilepit, Hari Lokvenec.
Në bisedimet e përgjuara kryetari ikomunës së Prilepit Marjan Risteski shprehet me një term fyes për qytetarët e Prilepit, pasi ata sipas tij “nuk dinë ta vlerësojnë punën e Komunës së Prilepit” . 
Në përgjimet e tjera që publikoi LSDM, flitet për masat e hakmarrjes që ka marrë kreu i Komunës së Prilepit, për të gjobitur kompanitë dhe lokalet në pronësi të anëtarëve të LSDM-së.

No comments:

Post a Comment