Apr 20, 2015

Kim Mehmeti: BDI na ktheu në dosjet dhe nën mbikëqyrjen e policisë sekrete maqedonase

Postimi i plotë i publicistit dhe shkrimtarit Kim Mehmeti:
“Me kalimin e kohës, do bëhet gjithnjë e më e qartë se BDI-ja, si pjesë e regjimit të DPMNE-së, kurrë nuk është angazhuar për zgjidhjen e kërkesave të shqiptarëve të Maqedonisë! Pra do shihet se preokupim i vetëm i kryesuesve të kësaj partie ka qenë dhe mbetet pasurimi i shpejtë i tyre dhe i ‘banditëve’ partiak dhe, shpëtimi i vetvetes nga ‘Dosjet e Hagës’! Dhe ia dolën edhe të pasurohen edhe të ‘dalin” nga këto dosje, por duke e varfëruar popullin, duke e bërë partinë e tyre degë shqiptare të DPMNE-së dhe duke na kthyer neve shqiptarëve atje ku ishim në kohën e socializmit: në dosjet dhe nën mbikëqyrjen e policisë sekrete maqedonase!”/lajm/

No comments:

Post a Comment