Apr 16, 2015

ISIS pak kilometra nga kufiri SHBA'së

ISIS ka ngritur degë në veri të Meksikës , pak kilometra nga kufiri SHBA , ka njoftuar se organizata “Rrini zgjuar”.
Kjo organizatë ka thënë se informatat i ka marrë nga zyrtarë meksikanë që nuk kanë dashur të identifikohen.
Xhihadistët e ISIS-it, thuhet se bashkëpunojnë me të ashtuquajturin me kartelin famëkeq Juarez në Anapro me qëllimin ta kalojnë kufirin neutral mes qytetit meksikan Akala dhe Fort Hancock në Teksas tregojnë në këtë organizatë dhe transmeton “The Independent” .
Megjithatë zyrtarët amerikanë menjëherë kanë demantuar mediat,duke thënë se kjo informatë është e pakonfirmuar.

No comments:

Post a Comment