Apr 18, 2015

Bomba 22, Stavrevski: Janakievski është mbeturinë

Në një bisedë të cilën e publikoi LSDM-ja gjatë "bombës" së 22-të, dëgjohen zërat për të cilën LSDM thotë se është i ministreshës së punëve të brendshme, Jankullovskës dhe ministrit të financave, Stavrevskit ku bisedojnë për ministrin e transportit dhe lidhjeve, Mile Janakievskin, për të cilin Stavrevski thotë se është mbeturinë e madhe. Dhe këtë e përsërit shumë herë gjatë bisedës./Lajmpress

No comments:

Post a Comment