Apr 16, 2015

BFI: Mediat proqeveritare sulmojn pa dëshmi kreun e BFI-së

Vijuan gënjeshtrat e rradhës nga kabineti i Sulejman Rexhepit lidhur me takimin e tij dhe kreut të LSDM-së! Nëse është dikush që nuk duhet të gënjej ai duhet të jetë Sulejman Rexhepi, ngase është njeriu i parë i institucionit fetar meqë çdo vepër e mbështet në fjalët e shenjta! Sigurisht që Sumbuli nuk mund të bindin opinionin për veprat e kreut të BFI-së,  meqë shoqëria muslimane e njeh mbi dy dekada në krye të institucionit. Dhe për të qëndru në krye të institucionit sigurisht që duhet të jesh bashkëpunëtor i shtetit dhe shërbimeve. Demanti nga kabineti i Sulejman Rexhepi ka arritjtur në adres të gabuar. Nga “Lajm” shkëpusim demantin se “mediat proqeveritare e marrin rolin e gjykatësit. Në artikullin e fundit për kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi shkruajn se ai e mbështet politikën e partisë opozitare maqedonase, LSDM të udhëhequr nga Zoran Zaev.
Marrin aq shumë guximin që të manipulojn opinionin se kinse kryetari Rexhepi është takuar me liderin maqedonas, Zoran Zaev dhe kinse janë dakorduar që të mos i publikoj bisedat telefonike që kanë të bëjnë më Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni.”                                                           Mbetet të shohim se kush ka realizuar takim në Bihaça nëse jo kreu i BFI-së. Në një intervistë dhënë për televizionin 24vesti Menduh Thaci ne pyetjen e gazetares se çfar mendon ai për apelin e krytarit të BFI Sulejman Rexhepi që mos te protestohet ai deklaroi.
"Atë nuk e ndëgjon askush, nuk përfaqeson askënd, ai njeri e ka uzurpuar Bashkesin Islame, dhe nuk duhet të paraqitet më.

No comments:

Post a Comment