Apr 14, 2015

Adioja e plotë e bombës së 20-të nga LSDM

Zoran Zaev publikoi biseda për të cilat thotë se janë të zhvilluara mes krerëve shtetërorë që sipas LSDM-së kanë okupuar qeverinë dhe institucionet shtetërore.
Zaev publikoi biseda për të cilat tha se VMRO-ja ka caktuar punëtorët nëpër institucionet shtetërore duke vënë theks mbi administratën dhe gjyqësorin.
Ndërsa edhe kjo bombë ashtu si bombat tjera, nuk kaloi pa u ofenduar shqiptarët me “shiptari". Audio e plote:

No comments:

Post a Comment