Mar 6, 2015

Zyrtarja – Jankullovskës: Kam frikë se do të na zbulojë OSBE-ja

Në një bisedë të publikuar, lideri i LSDM-së Zaev thotë se dëgjohet kryeministri Nikolla Gruevski në bisedë me ministrin e transportit Mile Janakievski, lidhur me rrjedhën e zgjedhjeve në komunën Qendër të Shkupit.
“Po t’i kishim presparët në rrethin e parë, do të kryenim punë”, ka thënë Gruevski. Termi presparë, sipas tij, është përdorë për votuesit nga “Pusteci”. Poashtu është lëshuar një incizim ku sipas Zaev dëgjohet ministrja Jankullovska se si i quan votuesit e Pustecit “çoveçinja”, term ofendues në gjuhën maqedonase për termin “njeri”. 
Poashtu është publikuar edhe një bisedë mes Jankullovskës dhe një zyrtareje të VMRO-DPMNE-së, ku ajo i thotë se në disa fshatra me disa banorë, janë regjistruar dhjetëra votues të rinj. Poashtu diskutojnë mundësitë se si të fshehin këto parregullsi, duke thënë “frikohem se do të në zbulojë OSBE-ja”.  

No comments:

Post a Comment