Mar 7, 2015

Zaev për BBC: Është konfirmuar grabitja e zgjedhjeve të fundit

Lideri i LSDM Zoran Zaev i dha një intervistë për shërbimin global britanik të informacionit BBC Online.
“Gjatë kohës së këtij procesi të shpërndarjes  së të gjitha provave dhe argumenteve do të tregojmë se çfarë ka ndodhur në tre ciklet e zgjedhjeve të fundit duke përfshirë edhe zgjedhjet e vitit të kaluar.
Votimi i paligjshëm është i lidhur me letërnjoftimet me identitet të rreme, duke blerë vota, presion mbi votuesit dhe kjo tregon gjithçka.
Atë që ne të gjithë e dinim dhe e ndjenim  tash më në fund  do të konfirmohet  atë që ka ndodhur pikërisht gjatë procesit të zgjedhjeve në vendin tonë të vogël, “ ka deklaruar lideri i LSDM, Zoran Zaev për BBC Online.

No comments:

Post a Comment