Mar 18, 2015

Sot, LSDM publikon "bombën" e 11

LSDM sot në ora 13.30 në press-konferencë që do të mbahet në Strumicë do ta publikojë “bombën” e 11, transmeton “Lajmpress”.
Pritet të zbardhen audio incizime të reja për manipulime zgjedhore në mes të funksionarëve të pushtetit aktual, por gjithsesi opinioni është  në pritje e sipër lidhur me bombat që kanë të  bëjnë me Bashkësit fetare, rastin "Monstra" dhe Harun Aliu.

No comments:

Post a Comment