Mar 15, 2015

Publikohet bomba e dhjetë e LSDM

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev sot mbajti konferencë për shtyp, ku e publikoi "bombën" e dhjetë të tij.
"Sot do të shikoni se si Nikolla Gruevski ka qenë i pandershëm, biseda e parë midis Gruevskit dhe Mile Janakieskit, ku Gruevski e porosit Janakieskin për ta blerë një tokë. Nikolla Gruevski i thotë Janakieskit se do të bëj kombinime se si ta marr atë tokë më lirë se aq, por nuk ka mundësi të flas bash lirshëm në telefon", tha Zaevi në konferenxë për shtyp.
Ndërkaq, tha lideri i opozitës maqedonase, në bisedën e dytë midis Nikolla Gruevskit dhe Mile Janakieskit, dëgjohet se si kryeministri i Maqedonisë e porosit Janakieskin për të ndryshuar një plan urbanistik, për të cilin qëllim duhet krijuar edhe një trup të veçantë me të cilën do të merrej ministri Janakieski. 
"Ai që detyronte anëtarësinë të rrihet për kishë, ata thyen komunën Qendër për shkak të interesave të tij, duhet të tregoj çfarë prone ka fituar. Nikolla Gruevski kur veçmë sot i mbledh edhe anëtarësinë dhe administratën për të dëshmuar ndershmrinë e tij, duhet t'ju tregoj pse flet me kushëririn me shifra, nëse nuk përgjohet në shtet", tha Zaev .
Njeriu i parë i opozitës maqedonase, me këtë rast porositi se dalje nga kriza është vetëm dorëheqja e kësaj Qeverie dhe formimi i qeverisë teknike.

No comments:

Post a Comment