Feb 10, 2015

Rriten çmimet e derivateve

Çmimet e derivateve të naftës prej sot në mesnatë do të rriten prej tre deri më tre denarë e gjysëm, ndërsa dizel për 2,5 denarë për litër.
Sipas vendimit të Komisionit Rregulator pë Energjetikë, çmimi i Eurosuper BS-95 do të rritet për 3 denarë dhe do të jetë 62 denarë për litër.
Eurosuper BS-98 do të shtrejtohet për 3,5 denarë dhe do të shitet me çmim 64 denarë. Çmimet e shitjeve me pakicë për Eurodisel do të jetë 51 denarë për litër.
Rritje të çmimit ka edhe në çmimet për shitje me pakicë tek mazuti M-1 i cili do të shitet për 23,4 denarë për kilogram. MIA

No comments:

Post a Comment