Feb 10, 2015

Papka e Zaevit mbi të vërtetçn e Maqedonisë

Zaevi në konferencën për media njoftoi se posedon material për përgjimin e mbi 20 mijë qytetarëve nga ana e pushtetit.
Zaev ka deklaruar se të gjitha materialet nga përgjimi ia ka dorëzuar edhe Gruevskit. Gjatë presskonferencës, gazetarët kishin mundësi të dëgjojnë incizimet nga përgjimet, ku dëgjoheshin bisedat e liderit opozitarë me bashkëpartiakët e tij, gazetarët dhe anëtarët e familjes së tij.
Sipas Zaevit në mesin e të përgjuarve jan edhe Gordana Jankullovska, Zoran Stavrevski, Menduh Thaçidhe kryetari i BDI-së Ali Ahmeti. Ndërkohë nuk janë përgjuar vetëm kryeministri Nikolla Gruevski dhe Sasho Mijallkov, ndaj të cilëve lideri oozitarë Zaev ka paralajëmruar padi penale.


No comments:

Post a Comment