Feb 6, 2015

LSDM sonte vendos për “Bombat”

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë për sonte ka caktuar seancë të Këshillit Qendror të partisë. Gjatë kësaj mbledhje pritet të vendoset se  kur do të publikohen “Bombat”, të cilat tanimë një kohë të gjatë i ka paralajmëruar vetë kreu i LSDM-së Zoran Zaev. 130 anëtarët e Këshillit pasdite ën ora 18 do të sjellin vendim për veprimin e mëtejshëm të partisë nëse dhe kur do të publikohen materialet komprometuese, të siç thonë, kriminalitetit të pushtetit aktual. Shefi i opozitës, Zoran Zaev, në një intervistë për BIRN ka theksuar se është e mundshme që shpërndarja e materialeve komprometuese të nis nga fillimi i javës.

No comments:

Post a Comment