Feb 18, 2015

Bombë para gjykatës së Shkupit?! (FOTO)

Para pak çastesh ka ndodhur një shpërthim para gjykatës në Shkup. Nuk dihen shkaqet e shpërthimit por vetëm raportohet se nga shpërthimi është shkaktuar dëm material. Policia menjëherë ka dalë në vendngjarje dhe po heton rastin. 


No comments:

Post a Comment