Feb 6, 2015

BE: 1 miliard euro për luftë kundër ISIS-it

Bashkimi Europian ka ndarë edhe 1 miliard euro shtesë për luftën kundër ISIS-it në Siri e Irak, ka kumtuar përfaqësuesja e lartë për Politikë të jashtme e Siguri Federica Mogherini.
“Kjo pako do të përforcojë përpjekjet tona që në rajon të vëmë sërish paqen dhe sigurinë”, ka thënë Mogherini në kumtesë, transmeton koha.net.

No comments:

Post a Comment