Feb 1, 2015

Analistët: Puç mbi rendin kushtetues ka kryer Gruevski e jo Zaevi

Shkup, 01 shkurt-Petar Goshev, ish guvernator i Bankës Popullore të Maqedonisë, theksoi se bash kryeministri ka kryer ‘puç’ mbi Kushtetutën dhe e ka suspenduar demokracinë.

“Gjegjësisht para nesh ishte një kreaturë e mjerë, e cila më herët kreu puçin mbi Kushtetutën dhe suspendimin e demokracisë e cila me miliarda euro borxh të rënduar mbi kurrizin e popullit që shumë e do, dhjetë vite realizon korrupsion të pa parë politik, blen këshilltar dhe të mjerët në shoqëri, për të na treguar edhe njëherë, pa turp, se dikush tjetër ka dashur që të realizoj puç mbi rendin kushtetues, se dikush tjetër po kërcënohet në sistemin e kërcënimeve të vazhdueshme që vet e ndërtoi”, theksoi Goshev. Gjithashtu lidhur me bombat e Zaevit janë deklaruar edhe analistë të tjerë të cilët e shohin se përkeqësimi i situatës në vend ësht5 i dukshëm. Nga ana tjetër qytetarët në veçanti ata shqiptarë me padurim i presin shpalosjet e gjithë atyre materialeve që i posedon Zaevi për kryeministrin Gruevski.

No comments:

Post a Comment