Translate

Sunday, January 18, 2015

NJOFTIM

NJOFTIM:

Të nderuar lexues ju njoftojmë se tani e tutje mund të na shkruani dhe dergoni materiale për publikim dhe opinione tuaja që janë në interes të lexuesit duke respektuar standardet gazetareske në këtë email adresë: skupiportali24@outlook.com 

0 comments :

Post a Comment